Wednesday, 7 December 2011

Dessert

Assalamualaikkum..
Hello loves!
entry kali ini pasal desert.hee mcm kelakar pulak nk tulis 
tapi dah takde idea nk tulis hentam jer lar..hehe.
harini fulltime ok duduk rumah, mane tak bosan aku..
yang lelaki pergi main futsal, tinggal aku dengan 2 adik kecilku.huhu
bosan tak bosan jom serang dapur..hee :D
plan dengan adik bongsu nak makan dessert menjadi so aku buatkan PUDING ROTI.
nak kate sedap, no komen lar tapi boleh makan jugak lar.
tapi yang tak boleh bla, request dari encik MUKHRIZ budak paling nakal and manje berkate :
" esok jom buat icecream oreo coklat "
kakak berkate : jom..tapi kena teman cari barang, taknak shopping sorang2 :(
kami : pegi shopping and insyaalah ade mase misi akan
diteruskan besok, " chocolatez oreo icecream "
inilar yang selalu aku buat kat rumah, layan adik2 jer keje sampai koyak poket.huh tapi takpelah adik ..nanti masuk belajr mesti rindu semua tuh. bye korang! itu aje dari saya serba sedikit . may u all have a nice days . smile NF ;)
bt family tercinta..



4 comments:

  1. Sedap!!!...td en.mukhriz pon ckp kat saye sedap..hihihi..

    ReplyDelete
  2. falin : heee gracias..
    era : tq, yela m,cm makan pulak kn :P

    ReplyDelete