Wednesday, 7 December 2011

NF icecream.

Assalamualaikkum.
hyep everyone!
name entry kali nih marvellous kan bunyi nyer..hehe
i love to eat ice cream. paling suke ofcoz BR :) 
paling favorite pulak strawbery cheese cake icecream. yummy :D
yang nih NF icecream becoz homemade pnyer.
NF stand for my fullname.so baru buat semalam and sudah dibekukan semalaman.
penat mau tggu wouh, harini baru boleh mam..
pic kat bawah nih showed "oreo chocolatez icecream "
ice cream nih paling simple nak buat yang lain tuh masih lagi belajar..hehe.kite nih tak pandai sangat so pelan2 lar.huhu btw today is all about "ICECREAM"encik smurf sile2 :) .. take care loves! bye!

ini lar hasilnya:)

pic dari atas.xde motif actlly.

13 comments:

  1. bestnya pandai wat aiskrim.. hehe..
    share la resipi.. :))

    ReplyDelete
  2. emmy nak kate pandai taklah.boleh lar sikit..bole2 nanti fariha bole bg resipi.kihkih :D

    ReplyDelete
  3. Nyum nyum nyum~~..untungla en smurf tue..jeles!!.. ;)

    ReplyDelete
  4. emy : nanti ary bagi eh .
    qila : gaya jer sedap tapi tak tw lar.hehe
    miss lalaun : beres, boleh saje takat mne yg aku tw

    ReplyDelete
  5. nyum3 nak try wat lah nnt hehhe...

    ReplyDelete
  6. okey...hari jumaat nih elly nak wat kat keluarga ngeh3 inspirasi nak wat ice-cream nih pon dtg dari blog ARYUYIDIARY hehehe.... ^^

    ReplyDelete
  7. hamboi leen.try jgn tak try, t kalau jadi roger akak taw ^^ hihi

    ReplyDelete